Ως τώρα έχετε το εταιρικό σας προφίλ και έχετε κάνει τον κόπο να έχετε μία αξιόλογη πελατεία. Το θέμα όμως είναι πως θα αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής 
σας.


Με την δημιουργία ενός εταιρικού web sitε, ηλεκτρονικού καταστήματος, συστήματος κρατήσεων ίσως νομίζετε ότι πλέον τα πράγματα έχουν τελειώσει. Στην Terabyte δεν σταματάμε στην απλή εταιρική σας σελίδα. Χτίζουμε ολοένα και περισσότερο την εικόνα σας ενώ κατανοούμε πολύ καλά της έννοιες "συντήρηση", "προώθηση", "διαφήμιση","καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης", "επισκεψιμότητα", "στατιστικά δεδομένα".

Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε το γεγονός ότι ο επιχειρηματικός δικτυακός σας τόπος είναι η εικόνα σας προς τους πελάτες και κύριος σκοπός μας είναι η συνεχής προώθηση αυτής της εικόνας.

Πιο συγκεκριμένα θέματα όπως η διόρθωση και η σωστή σύνταξη των κειμένων σαςπολυμεσικό υλικό, σωστό γραφικό περιβάλλον και ένα συνολικό άψογο αποτέλεσμα είναι ο κύριος στόχος μας.

Με ιδιόκτητους hosting server και ένα επιτελείο συνεργατών που εξειδικεύονται σε θέματα διαδικτυακού προγραμματισμού, marketing,  βελτιστοποίησης 

αποτελεσμάτων σε μηχανές αναζήτησης
 και πολλές άλλες δραστηριότητες δεσμευόμαστε ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε χωρίς υψηλό κόστος.

Τέλος θεωρώντας πως η συντήρηση ενός δικτυακού τόπου είναι η πιο σημαντικος παράγοντας επιτυχίας της online παρουσίας σας προάγουμε τις τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού που κυριαρχούν και ερχόμαστε κοντά σας με πολλές "δελεαστικές λύσεις" απο τον χώρο του διαδικτύου.