Στην εποχή όπου το broadband ακόμη και στην Ελλάδα αποκτά υψηλές ταχύτητες τότε από τις καμπάνιες των επιχειρήσεων δεν μπορούν να λείπουν online καμπάνιες που περιέχουν μετάδοση βίντεο και ήχου με υψηλές ταχύτητες και χωρίς διακοπές.

Πίσω από τον θαυμαστό αυτό καινούριο κόσμο οι νέοι χρήστες γίνονται πλέον καταναλωτές ακόμη ευκολότερα μέσω του streaming.Το ξέρουμε ότι το streaming κοστίζει, αλλά ξέρουμε και να το κάνουμε επικερδές για να έχει όντως κέρδος η καμπάνια που θα κάνετε.

Μπορούμε να μεταδώσουμε ζωντανά εκδηλώσεις, συνέδρια, εταιρικά meetings ... ακόμη και τον γάμο σας online!

Δεν χρειάζετε να έχετε καμιά εμπειρία. Αναλαμβάνουμε εμείς όλη την εγκατάσταση είτε είναι τελείως προσωρινή (μία ημέρα), είτεείναι μόνιμη εγκατάσταση (ραδιοφωνικός σταθμός).

Την εποχή που τα πάντα μεταδίδονται μέσω διαδικτύου και υπάρχει η σύγκλιση των παραδοσιακών μέσων με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά.

Εσείς θα εμπιστευτείτε κάποιον άλλο ή την Terabyte που διαθέτει δικό της εξοπλισμό και τα απαραίτητα εναλλακτικά δίκτυα ώστε να μπορεί να υποστηρίξει σαν πάροχος σε κάθε υπερφόρτωση που πιθανόν προκύψει;